HOBRO PIZZA

Recentreview


4 stjerner ud af 495 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Hobro Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 feb 2024 at 21:28 Den værste pizza jeg har fået længe bunden var helt brændt af og var ligesom knækbrød med næsten ingen fyld.
23 feb 2024 at 22:56 Sprød, lækker og veltilberedt grillkylling med perfekte pommesfrites til
28 jan 2024 at 22:35 Lækkert
11 jan 2024 at 21:35 Fine pizzaer leveret til tiden.
7 jan 2024 at 21:49 17 minutter fra bestilt til jeg modtog maden. Var rygende varm og smage godt.
23 dec 2023 at 12:59 Det pitabrød burgeren var i, var koldt og klistret. Durumrullen var slet ikke varm og den var næsten kun klistret dej
17 dec 2023 at 20:13 Pizzaen var noget kun kold, da vi fik den, men Pita Kebab’en var god
9 dec 2023 at 19:44 Der skulle være hvidløg i min calzone men det kunne man ikke smage. Den var ikke sprød i bunden. Og det var noget underligt “kebab”. Det smagte ikke som kebab
7 dec 2023 at 17:41 god pizza og varm som den skulle være so ok herfra
30 nov 2023 at 20:15 Maden var kold ved levering. Især pommes frites er kedelig, når de er kolde.
10 nov 2023 at 12:25 God mad, hurtig færdigt. De kunne ikke gøre for at jeg var forsinket til min afhentning
3 nov 2023 at 21:16 Bunden var meget blød og hængte fast i pizzabakken flere steder men den smagte trods alt godt